Sirvoy is beschikbaar in twee versies:

Starter

Deze versie bevat alle belangrijke functies, zolang u geen verbinding hoeft te maken met boekingskanalen. Sirvoy Starter is een krachtig PMS en boekingsmodule die al uw hotelboekingen, gasten, schoonmaak, administratie, online betalingen, automatische sms-berichten en e-mails enz. bijhoudt en beheert.

Pro

Als u verbinding wilt maken met boekingskanalen, is dit de juiste keuze. Sirvoy heeft directe verbindingen met de meeste grote boekingskanalen. De Pro-versie ondersteunt ook het iCal-formaat, wat betekent dat je verbinding kunt maken met Airbnb, FlipKey, etc. Als je toch meer kanalen wilt, kun je verbinding maken met kanaalbeheerders van derden (myAllocator en SiteMinder).

Daarnaast kunt u met Sirvoy Pro ook uw kamertypes categoriseren en meerdere gebruikersaccounts en meerdere boekingssystemen aanmaken.

Het Sirvoy Pro-abonnement bevat ook de Sirvoy Vault- functie, een zeer veilige manier om de creditcardgegevens van uw gasten veilig op te slaan in hun boeking om ze later af te rekenen, wat vooral praktisch is als u Stripe als uw gekozen betaalmethode gebruikt.

Uniek aan Sirvoy Pro is de Sirvoy Website Builder. Met deze functie kunt u in slechts enkele minuten uw eigen professionele horecawebsite maken. De resulterende website toont uw accommodatie, is volledig responsive, geschikt voor mobiel gebruik en stelt gasten in staat om rechtstreeks te boeken.