Hoe de horeca het Coronavirus kan overleven

Elke hotelier ter wereld heeft het over het coronavirus, ook al ervaren ze nog niet de gevolgen van wat wordt …

Nieuw in maart 2020

De horeca is voortdurend in ontwikkeling, dus als het gaat om hospitality software zoals Sirvoy, dan is het van vitaal …

Hoe kies je de juiste boekingskanalen voor je bedrijf?

We weten zeker dat de meeste hoteliers die hun inkomsten willen verhogen het erover eens zouden zijn dat boekingskanalen een …

Op maat gemaakte ervaringen voor uw gast

Het is interessant dat als het gaat om goederen en diensten, hedendaagse hotelgasten belevingen zullen verkiezen boven spullen (92% van …

Ontmoet een expert – Maak kennis met onze Support

Heb je ooit de kans gehad om ons support team te bellen? Misschien heb je je afgevraagd wie je vragen …

Nieuw in januari

Omdat Security Awareness wereldwijd steeds belangrijker wordt, zijn we blij om het jaar goed te beginnen op dit gebied – …

Wat is het verschil tussen een Property Management systeem en een Channel Manager?

Het runnen van een horecabedrijf zoals een hotel, B&B of Hostel kan zowel tijdrovend als stressvol wanneer je probeert om …

5 manieren om meer directe boekingen te krijgen

Het ontvangen van rechtstreekse boekingen betekent dat je een rechtstreekse relatie hebt met je gast. Als die relatie goed begint …

Nieuw in november 2019

Hier bij Sirvoy willen we onze klanten helpen om het meeste uit ons product te halen. Lees verder om te …

Sirvoy bereikt Capterra top 20!

Sirvoy is verheugd om hun opname aan te kondigen op Capterra’s top 20 Best Property Management Systems voor 2019. Sirvoy …

De drie initiatieven die hotels helpen om groen te worden

De klimaatverandering geeft uitdagingen die ons allemaal aangaan terwijl we proberen om meer actieve keuzes te maken die beter zijn …