Sirvoy Website Bouwer

Maak in enkele minuten een geweldige website voor uw accommodatie

Maak binnen enkele minuten uw eigen professionele webpagina en laat het daarna aan ons over. U hoeft zich niet eens zorgen te maken over de kosten, want het hele pakket is inbegrepen in ons Sirvoy Pro-pakket. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Waarom probeer je het niet zelf uit met onze gratis proefperiode van 14 dagen? Je zit nergens aan vast en er is geen creditcard nodig.

Websites met een Wauw-factor in minder dan 5 minuten!

Met onze intuïtieve, gebruiksvriendelijke websitebouwer kunt u uw accommodatie laten zien in een prachtig verpakte, verbluffende website die past bij uw persoonlijkheid. Het beste deel is dat het in slechts een paar minuten kan worden gemaakt.

Eenvoudig en aanpasbaar

Pas uw eigen unieke en mooie site aan om uw bedrijf te weerspiegelen met een selectie van kleuren, teksten en afbeeldingen.

Onmiddellijke preview

Er is geen behoefte aan een technicus, onze webbouwer is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan. Zie hoe je creatie naar voren komt met een instant preview.

Mobiel vriendelijk

Volledig responsive en geschikt voor mobiele apparaten om ervoor te zorgen dat het niet uitmaakt hoe uw gasten browsen, ze zullen een consistente en geweldige ervaring hebben.

Geniet van uw eigen domein

Onze website builder omvat de mogelijkheid om gemakkelijk uw eigen domeinnaam te maken. Dit geeft de webpagina een eigen persoonlijke touch.

Uw bedrijf online beheren en laten groeien

Verhoog de omzet met commissievrije boekingen

Stop met het betalen van dure commissies aan de kanalen en ontvang vandaag nog rechtstreekse boekingen via uw eigen website.

Meer-talig

Onze meertalige opties zijn allemaal professioneel vertaald, wat betekent dat u gasten van over de hele wereld kunt bereiken. Uw webpagina inclusief het boekingssysteem kan in meer dan 25 talen worden aangemaakt.

Mis deze gemakkelijke en aantrekkelijke manier om uw bedrijf te zien groeien niet!