Voor elk kamertype in het kanaal moet altijd minstens één tarief gemapt worden, meestal het “standaardtarief”.

Als u ervoor kiest om de andere tarieven niet te mappen, houd dan rekening met het volgende:

  • Wanneer de beschikbaarheid wordt bijgewerkt voor een bepaalde combinatie van kamertype en tarief, wordt de beschikbaarheid voor alle tarieven bijgewerkt.
  • Als u een kamertype sluit in Sirvoy, kunnen de niet-toegewezen tarieven nog steeds worden geboekt, tenzij ze door het kanaal zijn geconfigureerd om beperkingen van het toegewezen tarief over te nemen. U kunt dit testen door een bepaald datumbereik af te sluiten en te kijken of er op die data nog enkele tarieven via het kanaal te boeken zijn.
  • Telkens wanneer een niet-toegewezen tarief wordt geboekt, kiest het systeem een ander toegewezen tarief binnen hetzelfde kanaal-kamertype en voegt het de boeking toe aan het overeenkomstige Sirvoy-kamertype. Bijvoorbeeld: Als het “Niet-restitueerbare” (Non-refundable)-tarief is geboekt, maar dat tarief is niet in kaart gebracht, wordt de boeking toegevoegd aan het kamertype in Sirvoy dat is toegewezen aan het “standaardtarief”.
  • De prijs voor een niet-toegewezen tarief wordt bepaald op basis van wat u op het kanaal hebt ingesteld en de eventuele tariefrelatie aldaar.