Beperkingen voor inchecken, uitchecken en verblijven

Deze beperkingen worden door de meeste boekingskanalen ondersteund. Sommige kanalen, zoals Hostelworld en Citybreak, ondersteunen echter geen beperkingen voor inchecken en uitchecken. Om die kanalen te sluiten, moet u het vakje “Verblijven niet toegestaan (inclusief inchecken)” aanvinken.

Waarschuwing: Hou er rekening mee dat beperkingen die zijn ingesteld voor een specifiek kamertype alleen van toepassing zijn op dat kamertype en niet op eventuele “duplicaat” kamertypes die eraan verbonden zijn. Als het boekingskanaal afgeleide tarieven heeft die zijn gekoppeld aan een kamertype, moet u ook bij het kanaal navragen of die tarieven dezelfde beperkingen hebben als het bovenliggende tarief.

Boekbare dagen

De toegestane verblijfsduur wordt ondersteund door de meeste boekingskanalen, maar niet door alle, zoals Citybreak en Hostelworld. Als deze instelling niet via Sirvoy kan worden gewijzigd, moet u uw accountmanager vragen om deze instelling in het boekingskanaal te wijzigen.

Een individuele kamer sluiten.

Individuele kamers die zijn geblokkeerd, worden uitgesloten wanneer Sirvoy het aantal beschikbare kamers telt, op dezelfde manier waarop reeds geboekte kamers worden uitgesloten. Dit geldt voor alle boekingskanalen.

Beperken hoe ver van tevoren of hoe dicht bij het inchecken boekingen kunnen worden gemaakt

Deze instelling moet vanuit elk afzonderlijk kanaal worden gemaakt.