Note: De informatie in dit artikel bevat systeembeschrijvingen van derden die zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Houd er daarom rekening mee dat sommige details verouderd kunnen zijn als gevolg van recente wijzigingen die door de derde partij zijn aangebracht.

Je kunt de booking engine eenvoudig toevoegen aan je WIX-site. Houd er rekening mee dat er twee verschillende versies zijn van de WIX-websitebouwer: WIX Editor en WIX ADI.

Volg deze stappen wanneer je bent ingelogd op WIX:

 1. Ga in Sirvoy naar Instellingen -> Booking engine.
 2. Klik op de verticale puntjes naast de te installeren boekingsmodule. 
 3. Klik op ‘Hoe te installeren’.
 4. Kopieer de HTTPS-code die u vindt onder ‘Kopieer deze code’.
 5. Ga in de Wix Editor naar Elementen toevoegen (+) -> Code insluiten -> HTML insluiten.
  Opmerking: Als de HTML-widget niet werkt, plak dan de HTML-code tussen <body>JOUW CODE</body> E.g. <body><script async data-form-id=”JOUW BOOKING ENGINE ID” src=”https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js”></script></body> en sluit het vak om de pagina bij te werken.
   
 6. Plak in het vak voor ‘HTML-instellingen’ dat verschijnt de HTTPS-code in het veld onder ‘Voeg hier uw code toe (alleen HTTPS)’.
 7. Klik op ‘Toepassen’.

Volg deze stappen wanneer je bent ingelogd op WIX ADI:

 1. Klik op Toevoegen (Add) in de bovenste werkbalk.
 2. Klik op Apps
 3. Selecteer HTML insluiten (HTML Embed) en klik op Toevoegen
 4. Selecteer een pagina en klik op Toevoegen aan pagina (Add to Page)
 5. Klik op HTML-instellingen (HTML Settings)
 6. Plak uw HTTPS-code. (U vindt de Sirvoy booking engine code in Sirvoy hier, onder Instellingen -> Boekingsengine -> Hoe te installeren.)
 7. Pas indien nodig de breedte en hoogte van het HTML-venster aan met behulp van de HTML-instellingen.
 8. U zou nu de booking engine op de pagina moeten zien.

Als de HTML-widget niet werkt, is er mogelijk een probleem met de code. Via deze site kunt u controleren of de code correct is.

Opmerking: Vanwege incompatibiliteit en beperkingen met de integratie met WIX, is Sirvoy Vault de enige ondersteunde manier om kaartgegevens op te slaan. Ook wordt de bevestigingspagina van de boekingsmodule buiten de pagina geplaatst waarop u de motor heeft geïnstalleerd. Ook is de functie om de gast om te leiden naar een aangepaste bestemmingspagina na het voltooien van het boekingsproces (data-target-confirm-url) incompatibel met WIX. We raden aan om Sirvoy Website Bouwer te gebruiken , die is opgenomen in Sirvoy Pro en ondersteunt alle betalingsoplossingen die beschikbaar zijn in Sirvoy.