Note: De informatie in dit artikel bevat systeembeschrijvingen van derden die zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Houd er daarom rekening mee dat sommige details verouderd kunnen zijn als gevolg van recente wijzigingen die door de derde partij zijn aangebracht.

Je kunt de booking engine eenvoudig toevoegen aan je WIX-site. Houd er rekening mee dat er twee verschillende versies zijn van de WIX-websitebouwer: WIX Editor en WIX ADI.

Volg deze stappen wanneer je bent ingelogd op WIX:

 1. Klik op Toevoegen (+) in de linker werkbalk.
 2. Klik op Insluiten (Embed)
 3. Klik op Widget insluiten (Embed a Widget)
 4. Klik op Code invoeren (Enter Code)
 5. Voer de HTTPS-code in. (U vindt de Sirvoy booking engine code in Sirvoy hier, onder Instellingen -> Boekingsengine -> Hoe te installeren.)
  Opmerking: Als de HTML-widget niet werkt, plak dan de JavaScript-code tussen <body>PRECIES HIER</body> E.g.  <body><script async data-form-id="JOUW BOOKING ENGINE ID" src="https://secured.sirvoy.com/widget/sirvoy.js"></script></body>en sluit het vak om de pagina bij te werken.
 6. Klik op „Toepassen“ (“Apply”) en sluit het HTML-instellingenvenster om het eindresultaat te zien. Pas indien nodig de grootte en hoogte van het HTML-venster aan met de tools van de Editor.

Volg deze stappen wanneer je bent ingelogd op WIX ADI:

 1. Klik op Toevoegen (Add) in de bovenste werkbalk.
 2. Klik op Apps
 3. Selecteer HTML insluiten (HTML Embed) en klik op Toevoegen
 4. Selecteer een pagina en klik op Toevoegen aan pagina (Add to Page)
 5. Klik op HTML-instellingen (HTML Settings)
 6. Plak uw HTTPS-code. (U vindt de Sirvoy booking engine code in Sirvoy hier, onder Instellingen -> Boekingsengine -> Hoe te installeren.)
 7. Pas indien nodig de breedte en hoogte van het HTML-venster aan met behulp van de HTML-instellingen.
 8. U zou nu de booking engine op de pagina moeten zien.

Als de HTML-widget niet werkt, is er mogelijk een probleem met de code. Via deze site kunt u controleren of de code correct is.

Opmerking: Vanwege incompatibiliteit en beperkingen met de integratie met WIX, is Sirvoy Vault de enige ondersteunde manier om kaartgegevens op te slaan. Ook wordt de bevestigingspagina van de boekingsmodule buiten de pagina geplaatst waarop u de motor heeft geïnstalleerd. Ook is de functie om de gast om te leiden naar een aangepaste bestemmingspagina na het voltooien van het boekingsproces (data-target-confirm-url) incompatibel met WIX. We raden aan om Sirvoy Website Bouwer te gebruiken , die is opgenomen in Sirvoy Pro en ondersteunt alle betalingsoplossingen die beschikbaar zijn in Sirvoy.