U kunt de algemene voorwaarden en andere tekst laten weergeven als nuttige aanvullende informatie voor de gast, hetzij op de pagina waar u de boekingsengine opneemt, op de zoekpagina van de boekingsengine, of u kunt gasten de algemene voorwaarden laten accepteren via een selectievakje in de boekings engine.

  • Om de tekst weer te geven op de zoekpagina van de boeking, gaat u naar Instellingen -> Talen & teksten –> Voorwaarden.
  • Om een checkbox toe te voegen die door de gast aangevinkt moet worden om akkoord te gaan met de voorwaarden  (met een link naar de algemene voorwaarden), ga je naar Instellingen -> Boeking engine -> Boeking engines beheren en klik op de knop Bewerken. Voer de URL in waar uw algemene voorwaarden kunnen worden gevonden. Gasten moeten dan de algemene voorwaarden accepteren door het selectievakje aan te vinken.

Tip: Algemene voorwaarden en andere belangrijke informatie kunnen ook automatisch per e-mail naar de gast worden verzonden, als u geautomatiseerde berichten instelt.