Nieuw in november 2019

22 november 2019 03:32 CET

Hier bij Sirvoy willen we onze klanten helpen om het meeste uit ons product te halen. Lees verder om te zien wat ons bezig houdt en hoe onze nieuwste updates jouw bedrijf kunnen laten schitteren!

Meer aanwezigheid

  • We staan nu toe dat slaapzalen worden opgenomen in Google HotelAds. Dit was eerder niet mogelijk. We hebben daarvoor onze verbinding verbeterd om te zorgen dat de activiteiten soepel verlopen.

Extra vrijheid voor uw gasten

  • Veel van onze klanten genieten van het gebruik van onze favoriete betaaloplossing, Stripe. Voor uw gasten biedt deze betalingsoptie meer vrijheid. Hoe? Vanuit het formulier ‘Boekingsoverzicht’ kunnen gasten hun  eigen creditcardgegevens rechtstreeks op Stripe invoeren als onderdeel van hun bestaande boeking. Dit was eerder ook mogelijk, maar nu is de interface verbeterd en is deze volledig in overeenstemming met de SCA (sterke klant authenticatie) wetgeving. Deze verbeteringen geven gasten meer keuze en gemoedsrust, wetende dat ze hun reservering veilig kunnen voltooien.

Sirvoy Vault vervangt Send CC naar Fax

  • Vanaf januari 2020 wordt de optie voor het verzenden van creditcardgegevens via fax verwijderd. Dit besluit is niet alleen bedoeld om de werkwijze te vereenvoudigen, maar ook omdat er nu een veiliger en beter alternatief beschikbaar is: Sirvoy Vault Waarom zou je de voordelen hier niet even bekijken? Als je momenteel geen Sirvoy Pro gebruikt en de functie Sirvoy Vault wilt uitproberen, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam om het drie maanden lang zonder extra kosten te testen. Wij zijn ervan overtuigd dat je het nog gebruiksvriendelijker en veiliger zult vinden dan ooit tevoren.