1. Ga naar Instellingen-> Prijzen -> Korting voor langer verblijf.
  2. Kortingen kunnen worden ingesteld voor volledige weken of maanden, of voor een aangepast bereik van dagen, bijvoorbeeld 3-5 dagen.
  3. Specificeer de korting voor elk afzonderlijk kamertype.

Opmerking: De wekelijkse en maandelijkse tarieven gelden alleen voor veelvouden van 7 of 30 nachten. Elke verblijfsduur die niet deelbaar is door 7 (of 30) wordt teruggezet naar uw basistarief dat u vindt in Instellingen -> Accommodaties.

Voorbeeld: Uw basistarief per nacht is $ 120 en uw weektarief is $ 700 (gemiddeld $ 100/nacht). Uw gast boekt negen nachten; het basistarief van $ 120 per nacht is van toepassing omdat 9 niet deelbaar is door 7.

Als u wilt dat het tarief van $ 100 per nacht van toepassing is voor 7 dagen of langer, zelfs als het niet deelbaar is door 7, voegt u een ‘Aangepast nachttarief’ toe van $ 100 voor die langere periode.

Opmerking: Kortingen voor langere verblijven zijn niet inbegrepen in de updates die verstuurd worden aan de Boekingskanalen (Booking.com, Expedia, enz). De tarieven worden ingesteld voor afzonderlijke datums wanneer er updates naar kanalen worden verzonden. Het boekingskanaal zal het totaal voor de geboekte data bij elkaar optellen.