U kunt alle aspecten van het ontwerp aanpassen en elementen uit de boekingsmodule verwijderen. Je hebt wat basiskennis van CSS nodig om deze functie te kunnen gebruiken.

  1. Ga naar Instellingen -> Boekingsengine -> Boekingsengines beheren, en klik op “Bewerken” op de boekingsmodule die u wilt aanpassen.
  2. Selecteer het tabblad “Aangepaste CSS”.
  3. Nadat u uw aangepaste CSS heeft toegevoegd, klikt u op “CSS opslaan”.

Best practices voor het aanpassen van CSS

Overzicht

Om het voor u gemakkelijker te maken om uw CSS aan te passen, hebben we specifieke klassen voorzien voor de algemene structuur en hiërarchie van de markup, voornamelijk op generieke elementen zoals div of span om extra context te geven. We gebruiken de BEM-naamgevingsconventie (Block, Element, Modifier) als basis.

Basis BEM-structuur

Name Description Example
.block { } .block represents the higher level of an abstraction or component. .page-results
.block__element { } .block__element represents a descendant of .block that helps form .block as a whole. .page-results__card-items
.block–modifier { } .block–modifier represents a different state or version of .block. .page-results__card-items–unit

In de meeste gevallen zou dit voldoende moeten zijn om uw aangepaste CSS toe te passen. We raden u af om ID-selectors of andere class-selectors te gebruiken (bijvoorbeeld degene die beginnen met js- of sirvoy- ), aangezien deze niet bedoeld zijn voor stylingdoeleinden en kunnen veranderen.