Opmerking: De informatie in dit artikel bevat uitleg over een systeem van derden die zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd. Houd er daarom rekening mee dat sommige details verouderd kunnen zijn als gevolg van recente wijzigingen die door deze derde partij zijn aangebracht.

Om de boekingsmodule op een WordPress site te installeren, moet u eerst de Sirvoy Booking Engine plugin installeren en daarna de boekingsmodule aan uw WordPress-pagina toevoegen.

De Sirvoy Booking Engine plug-in installeren

  1. Log in op uw WordPress-account, ga naar Plugins -> Nieuwe toevoegen, zoek naar “Sirvoy” in de zoekbalk. Klik op “nu installeren”.
  2. Eenmaal geïnstalleerd, verandert de knop in “Activeren”, dus klik hierop om door te gaan. De Sirvoy-plug-in is nu toegevoegd aan uw lijst met geïnstalleerde plug-ins en geactiveerd.

De engine aan een WordPress-pagina toevoegen met de pagina-editor:

  1. Log in op uw Sirvoy-account op https://secured.sirvoy.com
  2. Instellingen -> Booking engine -> Beheer booking engines -> Hoe te installeren Voor beoordelingsformulier: Instellingen -> Overzicht Boeking -> Hoe te installeren
  3. Selecteer “Gebruik onze WordPress-plug-in (installeer shortcode)”
  4. Kopieer de gegenereerde shortcode en plak deze op de pagina’s waarop u de boekingsmodule wilt weergeven.

De engine aan een WordPress-pagina toevoegen met behulp van “Widget Toevoegen”:

  1. Ga naar de WordPress webpagina waarop u de engine wilt installeren en klik op “Aanpassen” in het bovenste menu.
  2. Klik op het gebied “Widgets” in de linkerkolom. Als er meerdere secties kunnen worden geselecteerd, klikt u op de sectie waar u de engine wilt weergeven.
  3. Klik op de optie “Widget toevoegen”, zoek en selecteer vervolgens de “Tekst” -widget in de lijst.
  4. Plak in het tekstgebied de shortcode die door Sirvoy is gegenereerd. Druk op de knop Publiceren en laad de pagina opnieuw om de resultaten te zien.