Ja! U kunt uw galerij gebruiken door “data-callback” op te geven wanneer u de Sirvoy-widget opneemt. Het lijkt erg op hoe u een aangepast script voor het bijhouden van conversies definieert, zoals in dit artikel. De volgende evenementen zijn momenteel beschikbaar:

  • gallery_init – wordt geactiveerd wanneer het zoekformulier wordt weergegeven. Als u uw eigen galerij wilt implementeren, kunt u hier eenvoudig falseretourneren om te voorkomen dat u onze standaard galerie-implementatie laadt.
  • gallery_open – start wanneer de gast op een afbeelding klikt. Net als bij de gebeurtenis gallery_init, moet u false retourneren wanneer u deze gebeurtenis krijgt, om aan te geven dat u onze standaardimplementatie niet wilt uitvoeren. Dan kunt u hier uw klantlogica implementeren. Extra gegevens die in het meegeleverde object staan:
    • gallery_id – de galerij-id waarvoor de gebeurtenis triggert
    • gallery – Array met afbeeldingsobjecten die er als volgt uitziet:

Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe u Fancybox kunt gebruiken in plaats van onze standaardgalerij. U kunt hier echter alles implementeren op de manier waarop u wilt, zodat de galerij geintegreerd wordt op de manier waarom andere afbeeldingen op uw site worden weergegeven zodat het uiterlijk van uw website een harmonieus geheel wordt.

Opmerking: Zorg ervoor dat u “data-form-id” vervangt door uw eigen booking engine-ID. Zorg er ook voor dat u de voorwaarden en licentie voor Fancybox controleert voordat u het gebruikt, zodat het werkt voor uw gebruik: https://fancyapps.com/fancybox/3/