In dit korte artikel wordt uitgelegd wat u moet doen als u uw gasten wilt omleiden naar een aangepaste bestemmingspagina nadat het boekingsproces is voltooid en, afhankelijk van uw instellingen, de betaling is gedaan.

Meestal kunt u een ingesloten boekingsengine HTML genereren om deze op uw website op te nemen. Om dit te doen, ga naar Instellingen -> Booking engine -> Beheer booking engines -> Hoe te installeren en selecteer „Op je eigen website invoegen (JavaScript)”. De code zou er ongeveer zo uitzien:

U kunt het bovenstaande script gebruiken door het op een pagina van uw website te plaatsen om boekingen te genereren (bijv.: https://voorbeeld.nl/boek-nu.)

Maar stel je voor dat je nadat de boeking of betaling is verwerkt je wilt dat uw gasten aankomen op een aangepaste pagina zoals https://voorbeeld.nl/bedankt-voor-het-boeken. In dit geval kunt u de bovenstaande code wijzigen om de doel-URL (uw aangepaste bestemmingspagina) op te nemen , zoals in het volgende voorbeeld wordt weergegeven:

Op deze manier wordt elke keer dat een boeking wordt gemaakt en voltooid met behulp van de ingesloten boekingsengine met de gewijzigde code, uw gast automatisch omgeleid.

Opmerking: De aangepaste bestemmingspagina moet de Sirvoy Booking Engine bevatten. Als dit niet het geval is, ontvangt u geen bevestiging dat uw reservering afgerond is en onder bepaalde omstandigheden kan de reservering zelfs niet worden gemaakt.