Als u een BookVisit-account heeft, kunt u deze koppelen aan Sirvoy. Sirvoy kan automatisch uw beschikbaarheid up-to-date houden en uw boekingen ophalen uit BookVisit, hun boekingssysteem, hun Citybreak-partners en hun verbinding met kanalen zoals Despegar, HRS, GDS, enz.

Opmerking: Als je Sirvoy alleen aan Citybreak-partners (Visitgroup) wilt koppelen, lees dan dit artikel.

Tip: Ons ondersteuningsteam kan u helpen bij het instellen van deze verbinding. Je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen via livechat.

Voordat je begint:

 • U heeft een BookVisit-account nodig.
 • Stel op BookVisit kamertypes en prijsprofielen in.
 • Voeg vóór het koppelen een unit prijs toe aan elk tariefplan bij BookVisit. Ondersteunde tariefplannen zijn: 
  • Prijs per eenheid (BookVisit) – “Vaste prijs – onafhankelijk van het aantal personen” (Sirvoy)
  • Prijs per gast (BookVisit) – “Flexibele prijs – afhankelijk van aantal personen (Sirvoy)
  • Prijs per Unit + meerprijs per gast (BookVisit) – “Vaste prijs – onafhankelijk van het aantal personen” (Sirvoy).
   Merk op dat “meerprijs per gast” alleen bij BookVisit wordt weergegeven en beheerd.

BELANGRIJK: Alle boekingen die op BookVisit zijn ontvangen voordat het verbindingsproces is gestart, worden niet automatisch opgehaald en geregistreerd in Sirvoy. Ze moeten handmatig in Sirvoy worden geïmporteerd, bij voorkeur voor dat je de verbinding maakt. Als u een groot aantal van dergelijke boekingen heeft, helpen wij u graag met het importeren. Zie dit artikel voor instructies. De automatische import van boekingen die tijdens het verbindingsproces zijn gemaakt, is mogelijk nadat de toewijzing van het kamertype is voltooid.

Koppel uw Sirvoy- en BookVisit-accounts:

 1. Ga naar Instellingen -> Channels -> BookVisit en klik op ‘Verbinden’. 
 2. Voer je BookVisit ID in en klik op “Opslaan”Uw verbinding wordt nu beoordeeld en we nemen contact met u op wanneer het tijd is om uw kamertypes in kaart te brengen.
 3. Wijs in Sirvoy uw Sirvoy-kamertypes toe aan de overeenkomende BookVisit-kamertypes/tariefplannen om de verbinding te voltooien.
  Opmerking: 
   • Als je bij BookVisit meerdere tariefplannen hebt voor hetzelfde kamertype (bijv. ontbijt inbegrepen, niet-restitueerbaar, weekendtarief), moet je kamertypeduplicaten aanmaken in Sirvoy om de verschillende tarieven weer te geven.
   • Als u een afgeleid tariefplan gebruikt, kan dit niet in Sirvoy in kaart worden gebracht, maar moet dit worden afgehandeld bij BookVisit.
 4. Als je tijdens het verbindingsproces boekingen hebt ontvangen bij BookVisit, heb je nu de mogelijkheid om deze te importeren in Sirvoy, of ervoor te kiezen om de import te negeren.

Je Sirvoy- en BookVisit-partneraccounts zijn nu gekoppeld!

Vanaf nu beheert Sirvoy de tarieven, beschikbaarheid en beperkingen voor uw BookVisit-account. Voer daarom alle toekomstige updates van die functies in Sirvoy uit, omdat ze deze instellingen in BookVisit overschrijven. 

Wijzigingen die in Sirvoy zijn aangebracht, zijn binnen enkele minuten van toepassing op BookVisit 

Voordat je begint:

 • Controleerof het maximum “aantal standaard bedden” voor elk kamertype in BookVisit gelijk is aan “Max. aantal gasten (incl. extra bedden)” in Sirvoy.
 • Nu uw accounts zijn gekoppeld, worden betalingsgegevens anders opgeslagen.
  • BookVisit geeft niet langer betalingsgegevens van klanten weer.
  • De functie “Sirvoy Vault” kan betalingsinformatie opslaan zodra deze is geactiveerd, maar kan geen kosten in rekening brengen bij klanten.
  • Stripe, onze aanbevolen betalingsoplossing, kan betalingsgegevens opslaan en klanten kunnen rechtstreeks met Stripe worden belast vanuit Sirvoy.

Opmerking: 

 • Extra’s worden automatisch toegevoegd aan Sirvoy bij nieuwe boekingen, maar als een gast later wijzigingen aanbrengt in extra’s, moeten deze handmatig worden bijgewerkt in Sirvoy.
 • Hoewel dubbele boekingen zeldzaam zijn, moeten hoteliers waakzaam zijn om ze snel op te lossen.
 • In zeldzame gevallen kunnen boekingen van kanalen worden verdeeld over verschillende kamers.