Als u toeslagen hebt ingesteld in Sirvoy (zie het gerelateerde artikel) en deze wilt gebruiken voor uw kanaalverbindingen, moet u ervoor zorgen dat de instellingen goed staan op de mapping-pagina van het kanaal in Sirvoy.

De instellingen kunnen daar worden aangepast, afhankelijk van de instellingen die je op het kanaal hebt gemaakt en hoe je de toeslagen in de boekingen in Sirvoy wilt weergeven:

 • Zet „reken toeslagen mee bij het updaten van de prijzen“ op AAN wanneer:
  Je op het kanaal ingesteld hebt dat de prijzen die vanuit Sirvoy naar een kanaal worden verzonden inclusief toeslagen zijn. De toeslagen worden toegepast bovenop de prijs die is ingesteld in de kamertype instellingen in Sirvoy.
 • Zet „reken toeslagen mee bij het updaten van de prijzen“ op UIT wanneer:
  Je op het kanaal ingesteld hebt dat de prijzen die vanuit Sirvoy naar een kanaal worden verzonden exclusief toeslagen zijn. Toeslagen die op het kanaal worden gemaakt, worden bovenop de prijzen van Sirvoy toegevoegd.
 • Zet „Toeslagen toevoegen bij het ophalen van boekingen” op AAN wanneer:
  U wilt dat de toeslagen worden toegevoegd en gespecificeerd voor de boekingen in Sirvoy.
 • Zet „Toeslagen toevoegen bij het ophalen van boekingen” op UIT wanneer:
  U niet wilt dat de toeslagen worden toegevoegd aan de boekingen in Sirvoy. Dit kan ertoe leiden dat de boekingswaarde in Sirvoy verschilt van de waarde die op het kanaal wordt weergegeven.

Voorlopig worden alleen procentuele toeslagen ondersteund. Eventuele toeslagen voor een vast bedrag op het kanaal worden niet toegevoegd aan de boeking in Sirvoy, tenzij deze is ingesteld als extra.