Stripe is de door ons aanbevolen betaaloplossing. Het is krachtig, betaalbaar en zeer veilig. Het is ook de meest geïntegreerde en flexibele betaaloplossing in Sirvoy, en verkrijgbaar in een aantal landen. Sirvoy is een Verified Stripe Partner en voert een streng beveiligings- en verificatieproces uit met deze populaire betaaloplossing.

70971424-36d56680-20a1-11ea-8528-b19219c42254.png (388×72)

Stripe kan worden ingesteld om CC-gegevens op te slaan en later te verwerken vanuit:

 • Online boekingen op uw website
 • Gasten die binnenkomen bij de receptie
 • Verkoopkanaal boekingen die worden ontvangen in Sirvoy

Stripe stelt u ook in staat om direct creditcards in rekening te brengen op het moment van boeking op uw website boekingssysteem.

Volg deze stappen om Stripe te activeren:

 1. Ga naar: Instellingen -> Betalingen en Facturatie -> Card betalingen en klik op „Bewerken“.
 2. Kies Stripe.com en klik op de knop „Connect with Stripe”.
 3. U wordt doorgestuurd naar Stripe en daar wordt u gevraagd om de verbinding te verifiëren. Als u nog geen Stripe-account heeft, wordt u gevraagd om er een aan te maken. Nadat het is aangemaakt, moet u uw account bevestigen met behulp van de e-mail die door Stripe aan u is verzonden. Dit moet u doen voordat u doorgaat naar stap 4.
 4. Geef aan of „Kaartgegevens optioneel zijn op het moment van reserveren”. Zo ja, dan kunnen uw gasten reserveren zonder dat ze creditcard gegevens hoeven in te voeren. (Gebruikers met beheerdersrechten kunnen de velden altijd leeg laten bij het maken van nieuwe boekingen.)
 5. Als u op het moment van reserveren automatisch de kosten in rekening wilt brengen, kiest u hiervoor de instellingen onder „Gedeeltelijke vooruitbetaling” en/of „Volledige vooruitbetaling”.
 6. Klik op „Opslaan” en je bent klaar!
 7. Maak een testboeking waarbij je een betaling en terugbetaling doet om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals verwacht. Dit zal geen kosten voor u met zich meebrengen.

Hoe Stripe werkt voor het opslaan en later in rekening brengen van creditcards:

 • U dient uw creditcardgegevens in te voeren om uw reservering te voltooien en te garanderen. De creditcard wordt echter niet aangeslagen.
 • Stripe valideert de ontvangen cardgegevens en brengt een autorisatiekosten van $1 in rekening (die onmiddellijk gerestitueerd worden) die voor een korte tijd in het rekeningoverzicht van de gast kunnen worden weergegeven.
 • Creditcardgegevens kunnen worden toegevoegd of bijgewerkt vanaf de pagina met boekingsgegevens of via de Overzicht Boeking engine.
 • Het resterende of volledige saldo kan worden aangevraagd via de Overzicht Boeking Engine functie.
 • Meerdere cards kunnen worden toegevoegd aan een boeking.
 • De creditcard kan op elk moment in rekening worden gebracht vanaf de pagina met boekingsgegevens. Geef gewoon het bedrag op dat in rekening moet worden gebracht.
 • Een card kan meerdere keren worden aangeslagen, bijvoorbeeld voor een gedeeltelijke vooruitbetaling en een eindbetaling bij het uitchecken.
 • Gedeeltelijke of volledige terugbetalingen kunnen worden gedaan op de pagina met boekingsgegevens.
 • Hoewel een kaart is toegevoegd aan Stripe, kunnen toekomstige kosten nog steeds worden geweigerd.

Hoe Stripe werkt voor het direct aanslaan van creditcards:

 • U dient direct te betalen op het moment van de reservering om de reservering te voltooien.
 • Verschillende opties zijn beschikbaar om gedeeltelijke (eerste nacht/percentage/vast bedrag) of volledige vooruitbetaling te vragen, ook op basis van hoe dichtbij de incheckdatum is.
 • Instellingen voor verplichte vooruitbetaling zijn alleen van invloed op het Sirvoy-boekingssysteem. Creditcardgegevens die via kanalen worden verzonden, worden niet automatisch in rekening gebracht. Deze worden in plaats daarvan opgeslagen voor later handmatig verwerken, ongeacht of u vooruitbetaling ingesteld heeft of niet.

Opmerking: Sirvoy heeft geen toegang tot de kaartgegevens en kan u geen kaartgegevens in leesbare tekst verstrekken. Stripe maakt gebruik van tokens om de kaartinformatie weer te geven en geeft u geen kaartgegevens in duidelijke tekst.