Doe mee met ons Affiliate Programma

Je kunt een aanzienlijke commissie verdienen wanneer je Sirvoy introduceert bij nieuwe hotel gebruikers. Veel web designers, zaken adviseurs en dergelijke zijn er tevreden wanneer ze Sirvoy bij een bedrijf aanbevelen omdat ze zien welke voordelen dit voor het betreffende bedrijf heeft. Met dit Affiliate Programma hopen we ervoor te zorgen dat degenen die ons ergens aanbevelen ook voordelen opdoen.

We hebben twee verschillende programma’s, of compensatie modellen: het Referral Program (verwijs programma) en het Partner Program. Kies het programma dat het beste bij jou en je bedrijf past.

Referral Program (Verwijs Programma)

Het Sirvoy Referral Program bied je 50% commissie over alle betalingen die gedaan worden door een door jouw verwezen client gedurende de eerste 6 maanden. Het Referral Program past bij bedrijven die graag een directe boost van hun omzet willen behalen.

Dus voor elke door jouw aangebrachte client (wanneer deze voor een heel jaar betaald) kun je het volgende verdienen:

Starter Account: $150 
Pro Account: $570

Partner Program

Het Partner Program past bij bedrijven die een inkomen willen opbouwen dat ze over een langere tijd voordeel geeft. Het bidet een commissie van een bepaald percentage dat hoger wordt wanneer je meer clienten verwijst.

Je zult  commissies blijven ontvangen zolang als de client Sirvoy gebruikt. De structuuropbouw van de te ontvangen percentages kun je hieronder zien:

1ste-5de aangebrachte cliënten: 5%
6de-15de cliënten: 10%
16de-30ste cliënten: 15%
31ste – 50ste cliënten: 20%
51ste client en daarboven: 25%