Vakantie Huis Software Sirvoy is een eenvoudig te gebruiken online programma voor vakantiehuis verhuur bedrijven

Jarenlang hebben we samengewerkt met vakantiehuis eigenaren om het meest gebruikersvriendelijke, praktische en modern systeem te ontwikkelen dat er op dit moment op de markt te vinden is, met een betaalbaar prijskaartje. Het zit stampvol met heek bruikbare features die je helpen je bedrijf met gemakt te runnen. Sluit je aan op de lange lijst van vakantiehuis verhuurbedrijven van over de hele wereld die onze low-cost software gebruiken en pluk vandaag nog de voordelen van ons systeem!

Alles-In-Een oplossing

Wat elke hoteleigenaar echt nodig heeft is één software pakket dat alles voor je doet. Sirvoy biedt een PMS, Booking Engine en een ingebouwde Channel Manager in één, ontworpen om jouw leven makkelijker te maken.

Property Management Systeem Alle tools die je nodig hebt om jouw property te beheren

Sirvoy is een hotel reservering systeem en een cloud-based property management systeem dat voor alle soorten accommodaties werkt: hotels, motels, hostels, lodges, B&B's, campings enzovoort. Je boekingen zijn gemakkelijk te benaderen, altijd, overal. Je hoeft niets te installeren en je hoeft nooit te updaten.

We streven er naar om het meest kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke hotel reserveringssysteem te zijn wat er op dit moment op de markt te vinden is, vanaf slechts €10/per maand.

Zie alle features

Booking Engine Commissie-vrije boekingen direct vanaf je website

In slechts enkele minuten kun je beginnen met het ontvangen van boekingen via je eigen website. Met Sirvoy's responsive Hotel Booking Engine is het voor je gasten heel eenvoudig om online te boeken, met alle soorten apparaten. En het mooiste is: al je boekingen zijn commissie vrij! Het is tenslotte toch jouw website? Voeg het stukje code toe aan je website en begin met het ontvangen van boekingen!

Channel Manager Directe verbindingen met alle grote Booking Channels & Reiswebsites

Tegenwoordig worden de meeste hotelboekingen gemaakt via online booking channels (OTA's). Met Sirvoy kun je op een eenvoudige manier miljoenen potentiële gasten bereiken. Zeg maar dag tegen handmatige updates. Sirvoy bespaart je tijd met onze twee-zijdige integratie met alle belangrijke boekingsites. Zo zorgen we ervoor dat je beschikbaarheid en je boekingen altijd up-to-date zijn!

Lees meer over Channels

“Sirvoy biedt een solide platform dat niet gefaald heeft in de 3 jaar dat we het gebruiken. Enkele personeelsleden hadden nog niet eerder een computer gebruikt, maar ze waren binnen enkele minuten in staat Sirvoy te gebruiken.”

— Mountain Pine Motel – VS

Bespaar tijd

Je tijd moet je besteden aan het zorgen voor je gasten. Laat daarom het vervelende gedeelte over aan Sirvoy.

Overal en altijd toegang Werk wanneer en hoe je wilt

Met onze cloud-based software stelt Sirvoy u en uw personeel in staat om het werk bij te houden, waar u ook bent. U kunt vanaf elk apparaat toegang krijgen tot al uw gegevens en alle functies gebruiken.

Hoe sneller je begint, hoe meer tijd je bespaart! Meld je aan en zie het met eigen ogen. Je zit nergens aan vast.

14 Dagen gratis proefperiode

Automatiseer je reserveringen Laat Sirvoy al je channel boekingen afhandelen

Ben je elke week uren bezig met het updaten en overzetten van boekingen tussen de verschillende channels? Sirvoy kan daar voor zorgen zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Zo heb je meer tijd om voor je gasten te zorgen of om te genieten van een goede kop koffie!

Sirvoy heeft een eigen, ingebouwde channel manager. Het is eenvoudig op te zetten en gemakkelijk in gebruil. Je zult er van houden!

Lees meer over Channels

“Het mooiste is de flexibiliteit van de software. Waar je in veel programma’s meerdere stappen moet zetten, is een enkele stap genoeg in Sirvoy.”

— Kurmittelhaus Hotel – Germany

Volledige ondersteuning

Goede software komt met volledige ondersteuning. Het Sirvoy Support Team heeft kennis van zaken en geef support en advies, 24/7. En alsof dat niet genoeg is: het is 100% gratis!

Klanten Ondersteuning Een top programma verdient een top support team

Sirvoy is zo eenvoudig in gebruik dat we niet bang zijn om onze klanten gratis volledige ondersteuning te bieden. We hebben er ook voor gezorgd dat het advies en de hulp die je krijgt komt van een volledig getraind en gekwalificeerd team.

We bieden ondersteuning via de telefoon, e-mail, live chat en door video handleiding en support artikelen. Sirvoy zal altijd je vragen beantwoorden.

Browse door het Support Center

In-house development team Sirvoy is altijd aan het verbeteren en nieuwe functionaliteiten aan het toevoegen.

Ons development team voegt constant nieuwe functionaliteiten toe om ervoor te zorgen dat Sirvoy dat biedt wat accommodatie aanbieders nodig hebben.

We besteden ook net zoveel aandacht aan de soepele werking van bestaande functionaliteit.

14 Dagen gratis proefperiode

“Sirvoy is fantastisch in het beantwoorden van mijn vragen en hun online chat is uitstekend en snel.”

— Casa Sanchez – Dominicaanse Republiek

Je bent in goed gezelschap

We werken voor duizenden hotels in meer dan 115 landen. Onze boekingsmodule is beschikbaar in meer dan 20 talen.

World map showing amount of hotels using Sirvoy