Verschillende channels bieden verschillende opties als het gaat om de betalingen van je gasten en de manier waarop je deze kunt ontvangen. Vaak worden creditcard gegevens verstrekt (van je gast of Virtuele cards). Omdat deze niet altijd worden weergegeven op het extranet van de channel nadat de verbinding met Sirvoy is opgezet, moet je ervoor zorgen dat je een van de volgende oplossingen gebruikt om creditcard gegevens te ontvangen en de betaling af te handelen.

1. Stripe
De door ons aanbevolen betaaloplossing stripe biedt je de mogelijkheid om zowel de creditcardgegevens van je gasten op te slaan als de betaling af te ronden. Echter zullen virtuele cards die door de channels worden afgegeven niet automatisch worden opgeslagen door Stripe. De betaling kan wel met Stripe worden afgerond. Doordat Stripe grondige controles uitvoert kan de card als niet aanvaardbaar worden gezien door Stripe, terwijl de channel de card wel heeft goedgekeurd. Vanuit de boeking in Sirvoy zal duidelijk worden aangegeven als een gast zijn creditcard gegevens moet bijwerken. Wanneer deze geldig zijn wordt de bijgewerkte card in Stripe opgeslagen.

2. Sirvoy Vault
Onze “Sirvoy Vault” functionaliteit biedt je de mogelijkheid om automatisch alle creditcard gegevens op te slaan, die van je gasten en virtuele cards. Met de ze functie kun je ervoor kiezen om vanuit de Sirvoy boeking de card gegevens weer te geven op een veilige manier, wanneer je maar wilt. Opgeslagen Virtuele cards kunnen doorgestuurd worden naar Stripe voor verdere afhandeling. Er wordt geen validatie uitgevoerd wanneer een card opgeslagen word via deze functie.

Lees alsjeblieft de gerelateerde artikelen voor meer belangrijke en gedetailleerde informatie voor elk van deze oplossingen.