Expedia-storing – Verholpen

11 juni 2022 23:24 CEST

De storing bij Expedia is verholpen. Let er op dat reserveringen die zijn gemaakt bij Expedia tijdens de storing niet automatisch naar je Sirvoy account zijn overgezet tijdens of na de storing. Zorg ervoor dat je alle boekingen die gedurende deze periode vindt en handmatig overzet naar Sirvoy.

We adviseren ten zeerste om boekingen die je hebt ontvangen via je backup methode (e-mail of fax) zo snel mogelijk handmatig in Sirvoy te zetten omdat deze niet automatisch zijn aangemaakt na het eindigen van de storing. Als je geen backup methode hebt waarop je boekingen van Expedia ontvangt, dan raden we je aan om te kijken of je dit kunt instellen via het Expedia Extranet. Je zult dan e-mailberichten of faxen ontvangen met boekingsinformatie, zelfs als ze een storing hebben.

Uitval begonnen: 11 juni 2022 11:42 CEST

Storing verhopen: 11 juni 2022 23:56 CEST