Belangrijk: Gepland onderhoud

Belangrijk: Gepland onderhoud

Om de veiligheid, betrouwbaarheid en de algemene performance te verbeteren hebben we een onderhoudsmoment aan de servers van Sirvoy ingepland. Dit zal resulteren in een tijdelijke downtime van het systeem.

Deze updates zullen beginnen op 06 juli 2020 03:00 CEST en zal ongeveer 120 minuten duren, tot 06 juli 2020 05:00 CEST.

We begrijpen hoe belangrijk het voor je is om onbeperkt toegang tot Sirvoy te hebben en hebben er bewust voor gekozen om dit onderhoud uit te voeren op een tijdstip dat de grote meerderheid van onze klanten er zo weinig mogelijk last van heeft. Echter, als je denkt dat je gedurende deze tijd toegang nodig hebt tot gegevens in het systeem, zorg er dan voor dat je notities hebt gemaakt of dat je de gegevens hebt uitprint.

De onderbreking zal er voor zorgen dat boekingen via channels met een vertraging worden opgehaald. Je hoeft echter geen boekingen handmatig in te voeren omdat ze automatisch worden binnengehaald wanneer het onderhoud is voltooid of kort daarna. We raden je aan om, nadat de verbinding is hersteld, te controleren of al je channel boekingen zijn opgehaald en worden weergegeven in je Sirvoy account.

Voor gebruikers die verbonden zijn met Expedia: Stel alsjeblieft een “terugval” mogelijkheid is via Expedia’s extranet om ervoor te zorgen dat je boekingen binnenkrijgt wanneer het systeem voor een langere tijd niet beschikbaar is. Deze boekingen krijg je dan binnen via fax of email.

Bedankt voor je medewerking. Als je vragen of zorgen hebt, neem dan alsjeblieft contact op met ons Support Team voor meer informatie.